BLOG

Карамельні скибочки

Захотілося чогось солодкого? Давай подивимося, що ми можемо придумати!
Веганский десерт без сахара и муки
Нам буде потрібно:

для основи:
- 1/2 склянки борошна
- 1/4 склянки кешью (мелений до борошна)
- 1/3 склянки сушеного кокоса
- 2 ст. л. кокосового масла
- 1 ст. л. кленового сиропу
- 2 ст. л. окропу

для карамелі:
- 1 чашка фініків (без кісточок, замочити в теплій воді на кілька хвилин, щоб пом'якшити)
- 1 чашка макадамії
- 2 ст.л. кокосового масла
- 1/2 склянки гарячої води
- 1 ст. л. тахіні
- 1 ч. л. ванільного порошку
- 1/4 ч. л. гімалайської солі

+ 120 г чорного шоколаду
Приступимо.

1. Змішайте всі основні інгредієнти у великій мисці, добре перемішайте руками, поки маса не почне склеюватися.

2. На змащене маслом деко викладіть отриману масу і розподіліть по поверхні. Помістить в холодильник.

3. Всі інгредієнти для карамелі змішайте в блендері до однорідної маси.

4. Викладіть карамель на підставу і відправте все в морозильник на 2-3 години або поки не стане досить твердим.

5. Розтопіть на водяній бані шоколад і змастіть карамеллю. Поставте в холодильник ще на 10-15 хвилин.

6. Використовуйте гострий ніж, наріжте дрібними скибочками, подавайте і насолоджуйтеся.

Смачного!