BLOG

Гострий золотий суп

Всього 10 хвилин - і перед тобою дуже смачний крем-суп з овочів.
Веганский овощной острый суп
На 1 порцію потрібно:

продукти:
- 2-3 середніх моркви
- 2 маленьких або 1 середній кабачок
- 1/3 чашки зеленого горошку (можна заморожений)
- половина цукіні
- 1/4 склянки води
- 1/4 склянки кокосового молока

спеції:
- 1/8 чайної ложки кмину
- 1/8 чайної ложки кориці
- 1 стручок кардамону
- 1/8 чайної ложки куркуми
- 1/4 чайної ложки насіння фенхелю
- 1/4 чайної ложки солі
- щіпка перцю
Залишилася справа за малим.

1. Очистити і вимити кабачки, моркву, цукіні. Нарізати невеликими шматочками.

2. Додайте всі інгредієнти (крім кокосового молока) в блендер і збийте. Якщо сумніваєтеся, можеш додавати спеції в кінці за смаком.

3. Суп можна їсти холодним, але я віддаю перевагу теплому. Так що можеш зробити так, як тобі більше подобається.

4. Подавати в кокосовій чаші і додати кокосове молоко. Зверху прикрасити кокосовою стружкою і подавати з грінками.
Золотой веганский суп